fodbehandling

Fodbehandling

Fodpleje incl. fodbad. Der fjernes overskydende hud, ligtorne, vorter o.lign. Negle klippes og slibes. Behandlingen slutter med en god creme og effektiv blid fodmassage.
 
 

Kr. 370,00

fodbehandling_incl._lak

Fodbehandling incl. lak

Pift din fodbehandling op! Lakering af tånegle med VINYLUX fra CND. Der lægges 2 x lak før der afsluttes med TOP COAT, der giver en fantastisk holdbarhed.
 
 

Kr. 510,00

flotte_foedder

Fodbehandling incl. paraffin

Paraffin er en varmebehandling, som gives efter fodbehandlingen. Den varme paraffin gør, at hudens porer åbner sig, hvorefter den virksomme creme kan trække dybere ind i huden. Resultatet er superbløde og smidige fødder.

Kr. 520,00

delbehandling

Delbehandling

Delbehandling er behandling af et symptomgivende område. Det kan fx. være en fortykkede negl, en ligtorn eller en hælrevne. Overstiger behandlingstiden 15 min., vil prisen være den samme som ved en almindelig fodbehandling. 

Kr. 180,00

rosenbad

Finger negle

Har du problemer med selv at klippe dine fingernegle? Jeg kan hjælpe dig, men udføres KUN i forbindelse med en fodbehandling.
 
  
 

Kr. 80,00

paraffin_behandling

Paraffin af hænder

Efter afrensning og indsmøring af en god creme, sænkes hænderne i varm paraffin. Paraffin er en nærende pleje til hænderne, der giver ekstra fugt og blødgører huden. God til tør/revnet hud, eksem/psoriasis, gigt- og ledsmerter.
 

Kr. 135,00

FØDDER & VELVÆRE | CVR: 29330123 | Brøndshøjvej 11, 8740 Brædstrup  | Tlf.: 2246 5191