Fødder & Velværes PERSONDATApolitik

MØD DEN
DATAANSVARLIGE
 
 
EVA SVENNINGSEN
 
FØDDER & VELVÆRE
TLF. +45 22465191
I denne privatlivspolitik finder du information om, hvilke data jeg samler om dig. Du får forklaret, hvad jeg bruger data til. Og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, jeg har om dig.
 
Jeg behandler altid dine data i overenstemmelse med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsførings- og bogføringsloven samt de til enhver tid gældende love i Danmark.
 
Denne side bliver løbende opdateret og udvidet. Den er senest opdateret 8. januar 2020.
 
 
Generelt
Denne persondatapolitik gælder for samtlige personoplysninger jeg får om dig, når du:
  • Besøger og bestiller en tid på online booking
  • Ringer eller sender en besked til mig
  • Skriver til mig via sociale medier
Hvilke persondata gemmer jeg
Jeg gemmer kun personlige data jeg har brug for -  Dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse - for at kunne identificere dig samt at sende påmindelse om aftale til dig. Jeg fører journal for hver enkelt udført behandling som dokumentation for momsfri behandling. Jeg opbevarer også disse oplysninger til brug for at sikre kontinuitet, et sammenhængende behandlingsforløb, sikkerhed og kvalitet i forbindelse med behandlingen.
 
Jeg gemmer ikke dine oplysninger længere end højst nødvendigt. Stopper du dine behandlinger hos mig slettes dine oplysninger automatisk efter 2 års inaktivitet. Nogle data er jeg nødt til at gemme i op til 5 år - eksempelvis de informationer om dig, der står på mine fakturaer og journalkort.
 
Hvilke persondata deler jeg med andre
Jeg deler kun persondata med Terapeut Booking som er min Databehandler og de behandler mine kundedata på mine vegne. Får du tilskud til behandling via helbredstillæg deler jeg dit cpr.nr. med Horsens Kommune.
 
Hvad gør du, hvis du vil have data slettet?
Du kontakter mig, så sørger jeg for at slette hurtigst muligt.
Hvad er persondata?
 
Persondata kan være dit navn, emailadresse, fysisk adresse, fødselsdato, betalingsinformationer samt de dataer jeg bruger i forbindelse med et behandlingsforløb.
 
Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Også når det kun er de særligt indviede, der kan gennemskue hvem informationerne handler om.
FØDDER & VELVÆRE | CVR: 29330123 | Brøndshøjvej 11, 8740 Brædstrup  | Tlf.: 2246 5191